arko-dh Computer en Laptop Reparatie Service

Producten

LCD inverter vervanging


LCD inverter vervanging
De LCD-inverter van een laptop* regelt de lichtsterkte van het LCD-scherm. Wanneer deze defect raakt, geeft uw laptop nog slechts een heel donker beeld weer. Vervanging van de inverter zorgt er in dit geval voor, dat het scherm van uw laptop weer een 100% beeld weergeeft. De specialisten van ARKOPC  regelen het snel, vakkundig en goedkoop voor u.

Let op:

LCD schermen met LED velichting hebben geen inverter die vervangen kan worden.

Optimale helderheid:
Met een nieuwe LCD inverter kunt u weer genieten van een optimale helderheid, een lange levensduur van de backlight lamp en een betrouwbare werking. De nieuwe backlight inverter van uw eigen laptopmerk is 100% identiek aan het origineel,  regelen het snel, vakkundig en goedkoop voor u.

Beeldscherm op zwart:
LCD backlight inverters dienen om de verlichting achter het beeldscherm aan te sturen. Een LCD inverter moet de maximale lichtopbrengst van het scherm opleveren, zonder de gebruiksduur voor de laptopbatterij te bekorten. Dit uiterst gevoelig onderdeel kan wel eens defect raken. Dit bemerkt u bijvoorbeeld wanneer de lichtsterkte van het LCD-scherm is verdwenen en slechts een heel donker beeld resteert. Of wanneer het beeldscherm na enkele minuten op zwart gaat, terwijl de computer gewoon blijft functioneren. Dit is absoluut geen reden om uw laptop af te schrijven, want vervanging van deze inverter is zeer goed mogelijk en relatief goedkoop.

LCD inverter vervangingsservice:
Als doorsnee laptop gebruiker kunt u beter geen eigenhandige reparaties verrichten aan uw notebook. Wilt u toch niet te veel betalen voor een vervanging, dan kunt u gebruikmaken van de comfortabele dienstverlening van ARKOPC . De professionals van ARKOPC  vervangen uw LCD inverter vakkundig en snel.