arko-dh Computer en Laptop Reparatie Service

Producten

Laptop Reparatie


Is uw Laptop defect?
Onze reparatie afdeling vervangt snel en voordelig uw defect beeldscherm, toetsenbord, harddisk of ander onderdeel.

Laptop reparatie
Naast ons uitgebreide assortiment laptopaccessoires en -onderdelen, kunt u ook terecht bij ARKOPC voor reparatie van uw laptop*. Vaak loont het de moeite om een defect laptoponderdeel te vervangen, zeker gezien de interessante prijzen die ARKOPC  hiervoor hanteert.

Laat uw laptop nu repareren bij uw vertrouwde laptop onderdelen specialist !
Gaat uw laptopscherm op zwart, werkt een toets op het keyboard niet meer of is de harddisk vastgelopen? Dan is dat absoluut geen reden om uw notebook maar geheel af te schrijven. Dankzij de snelle, prijsgunstige en betrouwbare reparatieservice van ARKOPC  kan uw draagbare computer nog jarenlang mee

ARKOPC  regelt het voor u
Bent u een beginner op het gebied van laptoptechniek en huivert u ervoor om uw notebook open te schroeven? Geen nood, want ARKOPC  regelt het allemaal voor u. U stuurt of breng uw defecte Laptop op, de experts van ARKOPC repareren de computer vakkundig en binnen 3 tot 7 werkdagen krijgt u uw notebook weer als nieuw retour gezonden.
Ook wanneer u wél vakkundig bent, maar reparaties liever uitbesteedt aan een specialist, kunnen wij uw reparatie activiteiten overnemen.

Particulier en zakelijk
Of u nu een privé of een zakelijk gebruiker bent, u kunt altijd gebruik maken van deze comfortabele vervangingsdienst. Wilt u kennismaken met onze mogelijkheden, neemt u dan contact met ons op..

Bestelprocedure
Wilt u gebruik maken van deze uiterst voordelige en snelle vervangingsservice voor uw laptop, dan gaat u als volgt te werk:
 1. U klikt op de knop  Meld hier uw reparatie aan 
 2. U vult het formulier nauwkeurig in. 
 3. Klik op de knop verzenden 
 4. Uw reparatie wordt geregistreerd in ons systeem. 
 5. U ontvangt per e-mail een bevestiging dat uw reparatie is aangemeld. Print die e-mail uit en voeg 'm toe in de doos bij de laptop. 
 6. U stuurt of breng de notebook goed verpakt, gefrankeerd en aangetekend of verzekerd op naar:

 7. ARKOPC  afd reparatie
  van Nestraat 62   626JR Arnhem
 8. LET OP!  Verwijder het eventueel aanwezige opstartwachtwoord (indien mogelijk) en sluit de netstroomadapter bij!  Stuur de laptop NIET in een envelop, ook al is deze gewatteerd of voorzien van bubbeltjesplastic. 
 9. ARKOPC  stuurt u een e-mail zodra uw notebook is ontvangen. 
 10. De experts van ARKOPC  vervangen uw defecte laptop-onderdeel. 
 11. U krijgt per e-mail een bericht van de geslaagde vervanging met daarin hoe u het verschuldigde bedrag voor de reparatie naar ons overmaakt.    
 12. Nadat uw betaling bij ARKOPC  is binnengekomen ontvangt u uw gerepareerde laptop retour zonder extra verzendkosten. 
 13. Dit hele proces neemt circa 3 tot 7 werkdagen in beslag, afhankelijk of de benodigde onderdelen makkelijk verkrijgbaar zijn. 
Laat uw laptop intact!  In geen enkel geval 'helpt' u de reparatiedienst door alvast zelf tot demontage over te gaan en een half gedemonteerd apparaat op te sturen.
 Indien uw laptop reeds in hoge mate is beschadigd, al dan niet door eerdere, onoordeelkundige reparatiepogingen, kunnen wij niet overgaan tot reparatie en behouden wij ons het recht voor uw laptop ongerepareerd te retourneren.  

Meld hier uw reparatie aan