arko-dh Computer en Laptop Reparatie Service

Producten

DC Jack vervanging


DC Jack vervanging

Eén van de meest kwetsbare onderdelen van uw laptop is de ingangspoort voor de stroomvoeding, ofwel de DC power jack. Ontelbare keren hebt u uw adapter ingeplugd in deze connector en daardoor kan er slijtage zijn opgetreden. De stroomtoevoer wordt af en toe onderbroken, de adapterplug valt er spontaan uit of de connector in de laptop breekt zelfs af. Ook is het mogelijk dat u de adapter aansluit, maar dat het voedingslampje op de laptop niet gaat branden. Uiteraard wilt u dan een goedkope reparatiemogelijkheid vinden.
Deze DC input is echter direct bevestigd op het moederbord van uw notebook. Vervanging van het hele moederbord kost ettelijke honderden euro’s. Dit is echter helemaal niet nodig. Bij ons kunt u alleen de DC power jack laten vervangen voor slechts € 50,00 inclusief BTW. Dit bedrag is exclusief DC jack en eventuele verzendkosten van uw laptop. Mocht na inspectie blijken dat de DC jack van uw notebook niet kan worden vervangen of dat dit niet het probleem oplost, dan worden 25 Euro onderzoekskosten in rekening gebracht.
Het is mogelijk om uw laptop bij ons langs te brengen en later weer op te halen. Het is echter ook mogelijk om uw laptop (verzekerd) naar ons op te sturen via TNT Post. Uw laptop wordt na reparatie uitsluitend verzekerd door ons retourgezonden.